ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

In Memoriam | GERRIT VAN DE WETERING

23-11-2014 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

in memoriamMet leedwezen namen wij kennis van het overlijden van ons zeer gewaardeerd Erelid Gerrit van de Wetering.

We zagen met het klimmen der jaren dat het ouder worden hem steeds meer moeite kostte. Hij is nog  enkele dagen in het ziekenhuis Bernhoven verpleegd en is op zaterdag 22 november 2014 in huiselijke kring op 88-jarige leeftijd overleden.

Gerrit is een bekend persoon bij UDI'19. Hij is 60 jaar lid van onze vereniging, jammer genoeg heeft hij de huldiging hiervan afgelopen vrijdag niet kunnen meemaken. Gerrit heeft nooit gevoetbald, heeft zich al die tijd bezig gehouden met zaken rondom het voetbal. Zo stond hij aan de basis van het UDI-carnaval, organiseerde hij mede de kaart- en kienavonden, hielp  mee aan de versiering van ons clubhuis als er weer iets te vieren viel en was hij jarenlang lid van onze onderhoudsgroep. Maar Gerrit is bij de meeste leden vooral bekend door de balverloting voorafgaand aan de wedstrijden van ons vaandelteam. Hij heeft voor al zijn verdiensten vele onderscheidingen mogen ontvangen, waarbij vooral die van Lid van Verdienste (1994) en Erelid (2004) hem trots maakten.

Wij wensen zijn echtgenote Nellie, kinderen en partners, kleinkinderen en verdere familie de komende tijd bijzonder veel kracht en sterkte toe met dit verlies.

Bestuur en leden UDI'19

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.